Opis produktu
Nóż do mięsa o długości 20 cm marki Napoleon to piękny dodatek do Twojego bloku noży. Cały nóż jest wykonany z kutej stali nierdzewnej, dzięki czemu jest perfekcyjnie wyważony – od koniuszka aż do rękojeści. Podwójnie nitowana rękojeść zapewnia ergonomię i komfort użytkowania. Ostrze tego noża jest znacznie cieńsze niż uniwersalnego noża szefa kuchni, co pozwala na cieńsze i precyzyjne krojenie pieczeni, szynek i innych dużych sztuk pieczonego mięsa.Główne cechy
Ostra jak brzytwa stal niemieckiego producenta z doskonałym trzymaniem krawędzi
Elegancka, precyzyjna krawędź kroi potrawę, zapewniając jej perfekcyjne cięcie
Ostrze z pełnym trzpieniem, podwójnie nitowane w celu wzmocnienia konstrukcji
Nóż do mięsa (20 cm) z wyprofilowaną rękojeścią zapewniającą doskonały chwyt i wyważenie